top of page

CSM Deva a ajuns într-un scandal național. Meciuri trântite pentru bani. Ordinele veneau de „SUS”

Un fost internațional, acum antrenor, către elevii lui: „Băieți, e ordin de sus, azi trebuie să pierdem!”. Răspunsul: „Acceptăm, dar vrem prime duble!”


Departe de ochii vigilenți ai presei se întâmplă lucruri dintre cele mai îngrozitoare. Iar diviziile inferioare sunt fief-ul ideal pentru blaturi. Blaturi puse la cale fie pentru mafia pariurilor, fie pentru a satisface interesele și orgoliile unor personaje importante. Un astfel de blat odios ar fi avut loc pe 12 mai 2023, la Deva, în etapa a 8-a din play-off-ul Seriei a 7-a din Liga a 3-a, care programa derby-ul dintre localnica CSM și CSO Filiași. Cu puține minute înaintea fluierului de start, antrenorul gazdelor, fostul internațional Ștefan Nanu (55 de ani), le-a cerut propriilor fotbaliști să cedeze punctele!


Ștefan Nanu: "Trebuie să ajutăm pe cineva important”


Ce se întâmplase? Cu puțin timp înainte de startul partidei, antrenorul lui CSM, fostul internațional Ștefan Nanu (55 de ani), le-ar fi transmis elevilor săi un mesaj șocant: „Băieți, e ordin de sus, azi trebuie să pierdem!”.

Murmure printre jucători. Unii par să se opună. Nanu revine, pe un ton care nu acceptă replică: „Băi, voi chiar nu pricepeți?! Așa e ordinul, trebuie să ajutăm pe cineva important!”.



PARTEA 1











7.305 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page