top of page

Domnule Vlad, chiar credeți că locuitorii Geoagiului sunt proști?

Ovidiu Vlad, directorul general al Uzinei Mecanica Orăștie, folosește instituțiile statului pentru a induce în eroare locuitorii orașului Geoagiu!

Ultima găselniță este incursiunea făcută la București, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Dar nu pentru uzina pe care o păstorește și care ține, de altfel, de alt minister, ci, chipurile, să dezvolte orașul Geoagiu!



În aceste moment, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației nu are cum să îi dea toată susținerea lui Vlad, după cum afirmă acesta, pentru că este ilegal! Directorul UMO, în loc să își vadă de treaba pentru care e plătit din banii publici, umblă prin minister și discută despre proiecte cu "hunedoreanca noastră", ajunsă secretar de stat, în încercarea disperată de a mai strânge doar... ceva capital electoral!

Fotografia postată de Vlad "lucrând la proiectele care vor dezvolta localitatea Geoagiu și toate satele aparținătoare" ne determină să ne punem niște semne de întrebare:

În calitate de ce, domnule Vlad, stați la acea masă? De director la UMO? Ce are Uzina Mecanica Orăștie cu orașul Geoagiu?

În calitate de președinte PNL al organizației Geoagiu? Asta sună rău! Nu cumva este imixtiune politică în administrație?

În calitate de candidat PNL la primăria Geoagiu? Doar ca să prostiți electoratul? Nu credeți că ați furat startul și că nu jucați corect față de adversari? Nici măcar în precampanie nu suntem!

Nici chiar "calitatea" de fin al președintelui PNL, deputatul Lucian Heiuș, nu vă motivează prezența acolo!

Și atunci? Ce căutați în minister? Oare să nu fie în stare "hunedoreanca noastră", Vetuța Stănescu, să se descurce la serviciu și să vede nevoită să apeleze la "competențele" dvs, domnule Vlad? Așa să fie?

Chiar credeți că locuitorii Geoagiului sunt proști și pot fi manipulați așa? Vă înșelați amarnic, iar în septembrie, la vot, veți plăti pentru aroganța dvs!

1.683 afișări0 comentarii

留言


bottom of page