top of page

Ioan Ovidiu Lăscoi - primar pentru Orăștioara de Sus

Tinerețe, dinamism și profesionalism

Ioan Ovidiu Lăscoi și-a depus candidatura la funcția de primar, având o dorință sinceră de a contribui la bunăstarea și dezvoltarea comunei Orăștioara de Sus. Cu o carieră de la operator chimist la inginer în industria alimentară, iar în prezent antreprenor în turism, Ioan Ovidiu Lăscoi administrează o pensiune construită prin accesarea fondurilor europene.

Strategia de dezvoltare a comunei este prezentată detaliat de către candidatul PSD, acoperă toate aspectele esențiale, iar infrastructura de apă și canalizare joacă un rol crucial în funcționarea și dezvoltarea corectă a comunei. Problemele cetățenilor trebuie să se oprească în 9 iunie prin realizarea unui plan concret de obținere a finanțărilor și programarea tuturor lucrărilor necesare pentru remedierea sistemului de apă și canalizare.

Investițiile în infrastructura rutieră necesită, de asemenea, o atenție aparte, fiind nevoie de finanțare adecvată și planificare strategică. Este necesară o colaborare strânsă între autoritățile locale și județene pentru a se putea vorbi de infrastructură rutieră în adevăratul sens al cuvântului. Amenajarea drumurilor agricole reprezintă o necesitate și trebuie să fie un aspect esențial în următorul mandat.

Educația este o prioritate pentru viitor, iar investițiile majore în asigurarea celor mai bune condiții de studiu pentru elevi sunt vitale. Este nevoie de mai multă atenție pentru asigurarea siguranței și confortului comunității, prin realizarea de sisteme de iluminat public și supraveghere video.

Sănătatea locuitorilor reprezintă o PRIORITATE pentru primarul Ovidiu Lăscoi! Atragerea de fonduri pentru modernizarea și dotarea dispensarului din Orăștioara de Sus, cu un cabinet medical și cabinet stomatologic, dar și cu o farmacie, este un obiectiv așteptat de multă vreme de comunitate.

Sportul îmbunătățește sănătatea și aduce comunitățile rurale mai aproape. Dezvoltarea sportului în mediul rural necesită investiții în terenuri de sport și facilități adecvate, organizarea de competiții, amenajarea unui loc de recreere și locuri de joacă.

Comuna Orăștioara de Sus se distinge prin potențialul uriaș al zonei, care trebuie valorificat în beneficiul comunității, în special prin turism. Printr-un parteneriat ferm între Primăria Orăștioara și Consiliul Județean, comuna poate cunoaște o dezvoltare majoră în următorii ani. Tradițiile și obiceiurile populare sunt de o frumusețe rară în aceste locuri, iar promovarea lor corectă va aduce valoare adăugată și va face zona atractivă la nivel național și județean.

Acestea sunt aspecte care nu trebuie să lipsească din peisajul unei comune europeneiar Ovidiu Lăscoi demonstrează că știe ce are de făcut!


Comandat de PSD - Partidul Social Democrat organizația județeană Hunedoara, realizat de SC Aurock Media Line SRL. CMF: 21240002




10 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page