top of page

Liceul „Grigore Moisil” și trei grădinițe din Deva se închid din cauza frigului din sălile de clasă

Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” și trei grădinițe din Deva se închid, începând cu data de 18 octombrie, din cauza lipsei agentului termic. Informațiile au fost confirmate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Hunedoara.


„Grădinița PP 7 din Deva a depus o solicitare pentru desfășurarea activităților didactice on-line, începând cu luni, 18.10.2021, din cauza lipsei agentului termic, respectiv a temperaturilor scăzute din sălile de grupă. De asemenea, elevii de la Liceul Tehnologic «Grigore Moisil» vor trece, de luni, la cursuri on-line din cauza lipsei agentului termic”, a transmis Cristina Bauman, purtător de cuvânt al IȘJ Hunedoara.


În subordinea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 7 se află și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 7 și Nr. 2, precum și Grădinița cu Program Normal Nr. 3, toate cele trei structuri urmând să fie închise de luni.


Unitățile școlare menționate au rămas fără încălzire, după ce Termocentrala Mintia a fost închisă. Lucrările pentru montarea centralelor pe gaz la aceste instituții de învățământ nu au fost încheiate. În ultimele zile, temperatura din sălile de clasă ale nu a trecut de 16 grade Celsius.

Alte cinci instituții școlare din Deva, respectiv Liceul de Arte „Sigismund Toduță”, Liceul Tehnologic „Transilvania”, Liceul cu Program Sportiv „Cetate”, Liceul Teoretic „Teglas Gabor” și Liceul Tehnologic „Dragomir Hrumuzescu” nu au sisteme de încălzire.


sursa: ZiarDeHunedoara.ro


951 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page