top of page

Ovidiu Furdui, Primarul comunei Crișcior: Vor mai fi și alți primari din PNL care vor trece la PSD

Primarul comunei Crișcior este de părere că vor mai fi primari liberali care la alegerile electorale din acest an vor candida din partea PSD.” La alegerile locale voi candida din partea PSD. Am fost ajutat și mă duc la partidul care îmi ajută comunitatea. Încă odată o spun, contează foarte mult echipa. Dacă faci echipă cu cineva care te ajută, consider că este de zece ori mai benefic pentru cetățean. În ultima perioadă nu am simțit că aș mai face parte din echipa PNL. Nu aș fi plecat din PNL dacă aș fi văzut că sunt ajutat. Probabil vor mai trece și alți primari liberali la PSD. Tot pe baza nemulțumirilor. Rămâne să vedem dacă acest lucru se va întâmpla”, a precizat Ovidiu Furdui. Declarațiile au fost făcute la postul local de televiziune Hunedoara 1 TV


Ovidiu Furdui: Voi candida din partea PSD la alegerile locale


În legătură cu viitoarea campanie electorală, edilul comunei Crișcior a precizat că va candida din partea PSD. De asemenea, Ovidiu Furdui spune că se așteaptă la atacuri din partea unor contracandidați, dar a precizat că acest lucru nu-l afectează, fiind obișnuit cu astfel de abordări în campania electorală. “Nu mă interesează când și cum vor fi alegerile locale, dacă vor fi sau nu comasate cu europarlamentarele. Eu sunt obișnuit cu aceste campanii electorale. În campania electorală din 2020, toată campania s-a axat pe jigniri. Nu contează ce vom face noi, cei care candidăm la fotoliul de primar, contează ce a făcut primarul. Ce să zic, să meragă în continuare cu lozinca asta. Să-l dăm jos pe primar și după aia, mai vedem noi ce facem. Cam la asta se rezumă campaniile electorale. Nu vorbim de proiectele primarului sau despre ce a făcut primarul. Le distragem atenția cetățenilor cu tot felul de nimicuri. Ne plimbăm prin comună, mai facem câte o poză și spunem că primarul nu este bun. Despre asta este vorba.


Dacă lumea nu realizează că proiectele pentru care avem finanțare vor merge înainte, ce rost are să mă apuc eu acuma să stau toată ziua „să dau cu târnăcopul”. Credeți că mă alege cineva în plus? “, a concluzionat, Ovidiu Furdui.


Ovidiu Furdui, primarul comunei Crișcior și Victor Stoica, primarul comunei Pui au anunțat deja că nu vor mai candida din partea PNL. Ambii primarii sunt printre cei mai longevivi primari din județ, bucurându-se de aprecierea cetățenilor.



79 afișări0 comentarii

Comentários


bottom of page