top of page

Țara arde și Vetuța strigă hoții!?

Fără merite deosebite și fără vreo activitate remarcabilă până în prezent, doamna Vetuța Stănescu de la PNL iese la atac! La baionetă! Deși mai are câteva zile până să se așeze, oficial, în scaunul de deputat conferit de prima poziție pe listele PNL Hunedoara la alegerile din 6 decembrie, politiciana noastră locală deja sare la gâtul președintelui PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor. Și asta fără să țină cont de faptul că președintele PSD, care ocupă și funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, este internat în spital, fiind bolnav de Covid-19. 


Acum, că s-a văzut deputată și șefă la PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu  a început atacurile la limita bunului simț. În contextul dat, noi le-am cataloga drept incalificabile!

Stimată doamnă Vetuța Stănescu, nu ați învățat nimic de la predecesorii dumneavoastră la conducerea partidului, de la domnii Moloț, Țâmpău, Roman și, mai ales, de la Heiuș! Trebuia să știți că asemenea atacuri nu sunt agreate de locuitorii județului și că o carieră politică nu se construiește cu astfel de atitudine. Și mai trebuie să aveți grijă și cum vă alegeți sfătuitorii. Fără să vrea, vă pot împinge în capcane deschise pentru cei aflați la început de drum în politica mare.


În plus, înainte de a vă lansa în tot felul de acuzații, ar trebui să vă amintiți că scorul obținut de PNL Hunedoara este probabil cel mai slab din istoria partidului. Iar susținerea pe care i-o arătați primarului liberal al Devei se poate întoarce împotriva dumneavoastră și a liberalilor onești. ”Performanțele” din primul mandat și, mai ales, din ultimele două luni ale primarului și ale echipei sale de sfătuitori, prefigurează un mare eșec liberal la Deva în anul 2024. Deva este în derivă și arată ca un municipiu încremenit în timp, murdar, plin de cerșetori, fără niciun proiect major în derulare. Într-un cuvânt, negospodărit!  


Pentru dumneavoastră, ca președinte al PNL, deputat ales, încă secretar de stat am avea câteva întrebări de bun simț. Oare de lucru când vă apucați? Cu termocentrala Mintia ce faceți, nodul rutier de la Sântuhalm și barajul de la Mihăileni... când sunt gata? Despre centrele medicale, tabletele promise copiilor, creșterea pensiilor și a alocațiilor ce ne puteți spune? De ce șoseaua de centură a Devei arată ca și după razboi și nu luați atitudine în acest sens?


Pe partea umană, ar trebui să vă amintiți că, atunci când au trecut prin aceeași suferință ca și președintele PSD Hunedoara, colegii dumneavoastră de partid au fost tratați cu compasiune și înțelegere de către toți adversarii politici. Chiar dacă și ei au transmis mesaje din spital și nu s-au rupt de tot de activitatea politică sau administrativă.


Din păcate, stimată doamnă, dumneavoastră preluați acum agresivitatea și comportamentul unei alte ilustre peneliste dispărute (deja) din peisajul politic, după dezastrul numit Hunedoara! Un comportament ce nu vă face cinste și, credem noi, nu vă caracterizează! Odată ce ați apucat pe această linie, nu veți face decât să puneți umărul la destructurarea PNL Hunedoara! În ritm alert!


Fiind primul derapaj de acest gen, putem considera că sunteți copleșită încă de înălțimea noilor funcții obținute, iar vorbele au fost aruncate la întâmplare!  Sperăm că acesta este doar un incident izolat și că, de acum înainte, vă veți apleca atenția asupra problemelor adevărate cu care se confruntă, în acest moment, întreaga țară și pentru care o mică parte a locuitorilor județului Hunedoara v-a trimis în Parlament!



2.089 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page